Skjern og Tarm

Bülows begravelsesforretning i Skjern og Tarm

Når livet gør ondt, fordi du har mistet en af dine kære, er det vigtigt at blive mødt med forståelse og medmenneskelighed. Hos Bülows Begravelsesforretning er det præcis, hvad du finder – vi er tre bedemænd, alle kvinder, der sætter personlighed og nærvær højest. Vi er medlem af Danske Bedemænd og garanterer dig en tryg og omsorgsfuld rådgivning og vejledning.

Vi er dit oplagte valg som lokal bedemand i Skjern og Tarm samt omegn – vores lokalkendskab er stort, og vi har vores begravelsesforretning i hjertet af Skjern.

Vores dybe forståelse af sorgens kompleksitet gør, at vi altid gør vores yderste for at skabe et varmt og trygt rum, hvor enhver sidste afsked får den fortjente værdighed og respekt. Så du kan se tilbage på den sidste rejse som et godt minde.

Bülows Begravelsesforretning hjælper med ...

Hos Bülow Begravelsesforretning i Skjern og Tarm kan du få hjælp til alle relevante opgaver, der vedrører et dødsfald. Vi kan bistå med alt fra at udfylde papirer og kontakte myndigheder til at arrangere begravelse eller bisættelse, facilitere en mindehøjtidelighed, bestille blomster til kirken og meget mere. Vi hjælper med at arrangere både borgerlige og kirkelige begravelser og bisættelser – i videst muligt omfang følger vi præcis de ønsker, du måtte have.

Sådan foregår samarbejdet med Bülows Begravelsesforretning
Et samarbejde med os som din lokale bedemand i Skjern og Tarm begynder med et opkald. Vi tager telefonen hele døgnet – også aften og weekend. Efter en snak tager vi en indledende samtale, hvor vi sammen klarlægger, hvilke ønsker du har til begravelsen eller bisættelsen. Hvis afdøde har udfyldt Min sidste vilje inden sin bortgang, tager vi naturligvis udgangspunkt heri.

Valg af kiste eller urne
Når du vælger at samarbejde med Bülows Begravelsesforretning som din lokale bedemand, skal du også vælge kiste eller urne. Her har vi en del at vælge imellem i forskellige stilarter, materialer og prisklasser – og vi hjælper naturligvis med at guide dig til at træffe det valg, der er bedst for lige netop dig. Alle vores kister kommer fra danske Tommerup Heilskov, der har stort fokus på miljøet og derfor planter et træ i de danske skove for hver kiste, de leverer. En smuk gestus, der også kan virke helt symbolsk i forhold til en livscyklus.

Kontakt Bülow Begravelse, Skjern og Tarm

Hvis du har behov for en lokalkendt bedemand i Skjern og Tarm, er du altid velkommen til at kontakte Bülows Begravelsesforretning. Du kan med fordel ringe til os, før du besøger os på vores fysiske adresse – så er du sikker på, at vi er på kontoret for at tage godt imod dig.

Du finder os her:
Bredgade 19A
6900 Skjern
Tlf: 97 32 13 44