Begravelsesforretning i Ulfborg

Bülows Begravelsesforretning i Ulfborg

Hvis der sker et dødsfald i eller omkring Ulfborg, og du har behov for hjælp til at planlægge en begravelse eller en bisættelse i området, er Bülow Begravelsesforretning det rette valg.

Bülow Begravelsesforretning har eksisteret under dette navn siden 1993, og i 2021 var forretningen gennem et generationsskifte. Vi har udvidet og fået begravelsesforretninger i flere byer i det vestjyske og dækker således hele Ulfborg og omegn – og et yderligere stort stykke af Vestjylland.

Bülow Begravelse i Ulfborg

Som din bedemand, der kører ud i Ulfborg og omegn har vi et stort lokalkendskab. Ved dødsfald sætter vi en stor ære i at rådgive og vejlede de efterladte gennem den svære tid, både gennem støttende samtaler og praktisk hjælp til kontakt med myndigheder og planlægning af begravelse og bisættelse i Ulfborg og omegn. Vi arrangerer en kirkelig eller borgerlig ceremoni i eller omkring Ulfborg ud fra dine eller afdødes ønsker – måske afdøde har udfyldt Min sidste vilje, i hvilket tilfælde vi naturligvis tager udgangspunkt heri. Vi gør altid vores yderste for at møde de pårørende med respekt, nærvær og personlighed og gøre dig helt tryg i vores samarbejde.

Min sidste vilje

Min sidste vilje er et digitalt dokument, alle kan udfylde. Man logger ind med NemID og kan her udforme en skriftlig erklæring, der fortæller, hvilke ønsker man har i forbindelse med sin bortgang. Ønsker man begravelse eller bisættelse? Kirkelig eller borgerlig højtidelighed? Mindesammenkomst efterfølgende? Og meget mere. Ønsker du hjælp til at udfylde Min sidste vilje, bistår vi hos Bülows Begravelsesforretning gerne. Det er altid en stor hjælp for de efterladte, når Min sidste vilje er udfyldt på forhånd.

Praktisk hjælp i forbindelse med dødsfald i Ulfborg

Vi hjælper gerne med alle de praktiske opgaver, der er i forbindelse med et dødsfald. Lige fra udfyldelse af relevante papirer til planlægning af bisættelse eller begravelse i Ulfborg og omegn. Har du brug for at bestille blomster til kirken eller kisten, bestille et egnet lokale til en mindesammenkomst, ønsker en sanger i kirken eller har andre ønsker, er vi også behjælpelige.

Valg af kiste eller urne

I løbet af vores samtaler skal du som pårørende også tage stilling til, hvilken kiste eller urne, afdøde skal begraves eller bisættes i. Vi har et stort udvalg af begge dele i forskellige prisklasser, materialer og stilarter. Urnerne fås bl.a. i bambus, filt og ler og er således meget miljøvenlige. Det samme er vores kister, der alle leveres af danske Tommerup Heilskov.

Professionel vejledning hos Bülow Begravelse i Ulfborg

Hos Bülows Begravelsesforretning er du altid sikret professionel vejledning i høj kvalitet. Alle vores bedemænd er kvinder, og vi er medlem af brancheorganisationen Danske Bedemænd – din garanti for, at vores arbejde lever op til – eller overstiger – forventningerne. Dertil kommer vores store lokalkendskab til Ulfborg og omegn. Kontakt os, og bliv mødt med tryghed, omsorg, nærvær og respekt, så den sidste afsked bliver en mindeværdig dag for dig.

Kontakt Bülows Begravelsesforretning

Vi tager altid telefonen hos Bülow Begravelse – hele døgnet. Også i weekenden. Når du kontakter os, aftaler vi tid til en indledende samtale, hvor vi kan mødes hos dig eller os. Her klarlægger vi sammen, hvad dine ønsker og behov er til en højtidelighed, hvorefter vi går i gang med at arrangere og planlægge – i tæt samarbejde med dig.