Hvide Sande

Bülows begravelsesforretning i Hvide Sande

Den sidste rejse er helt unik – og den kan ikke gøres om.
Hos Bülow Begravelsesforretning i Hvide Sande sætter vi derfor en stor ære i at behandle ethvert dødsfald med omsorg, ydmyghed og respekt.
Personlighed og nærvær ligger os meget på sinde og skinner igennem i vores tilgang til vores fag. Lige fra den indledende samtale til selve planlægningen og udførelsen af begravelsen eller bisættelsen.

Find tryghed i vores profesionelle bedemænd

Bülow Begravelsesforretning er din lokale bedemand i Hvide Sande og omegn. Her har vi fungeret som lokale bedemænd i en lang årrække og har derfor et stort lokalkendskab i området. Det betyder, at vi har et godt samarbejde med dem, der skal kontaktes i samtlige faser af planlægningen af en højtidelighed – uanset om der er tale om en begravelse eller en bisættelse.

Vi ved præcis, hvem der skal kontaktes, når der sker et dødsfald – og når der skal laves en aftale med kirke eller kapel, indgås aftale med en præst, bestilles blomster til pynt af kirke og kiste mv. Vi kender også de ideelle lokaler til brug ved en eventuel mindesammenkomst efter begravelsen eller bisættelsen – så vi kan hjælpe med at planlægge kirkelige såvel som borgerlige højtideligheder, kontakte relevante myndigheder samt bistå ved dødsfald i udlandet.

Bülow Begravelsesforretning – det koster det
Det er vigtigt for os hos Bülow Begravelsesforretning, at alle vores priser er gennemsigtige og gennemskuelige. Derfor finder du heller ingen skjulte gebyrer eller særlige tillæg hos os, medmindre du er tydeligt informeret om det. Vi har ingen dyre aften- eller weekendtillæg, men i stedet en fast pris på de ydelser, du ønsker vores hjælp til. Bemærk dog, at den endelige pris også afhænger af, hvilke produkter du vælger – hvilken kiste eller urne, du ønsker, hvilke/hvor mange blomster i kirken, en eventuel mindesammenkomst efter højtideligheden, typen af gravsten, eventuel kremering mv.

Læs mere om vores priser her

Sådan forløber et samarbejde med Bülows Begravelsesforretning
Et samarbejde med Bülow Begravelsesforretning som din lokale bedemand i Hvide Sande indledes med et opkald til os. Vi svarer altid telefonen personligt – hele døgnet, også i weekenden. Vi aftaler tid til et møde, hvor vi sammen klarlægger, hvilke ønsker du har til begravelsen eller bisættelsen. Hvis afdøde har udfyldt Min Sidste vilje, tager vi naturligvis afsæt heri.

Find bedemanden i Hvide Sande

Kontakt Bülows Begravelsesforretning
Ved behov for en lokal bedemand i Hvide Sande er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 97 31 38 00. vi tager os altid personligt af alle henvendelser, som vi behandler med stor nænsomhed og respekt. Det indledende møde kan foregå hos dig eller hos os, alt efter dit ønske.