Holstebro og omegn

Bülows begravelsesforretning i Holstebro og omegn

En af dine kære er gået bort, og du har brug for en lokal bedemand i Holstebro og omegn. Det finder du i Bülows Begravelsesforretning. En lokalkendt bedemand, hvis ansatte alle er kvindelige bedemænd og har mange års erfaring.

Bülow Begravelsesforretning har eksisteret i mange år. I 1993 købte Hanne Bülow den og gav den det navn, den har i dag. I 2021 var der generationsskifte i begravelsesforretningen, og Marianne Bülow, der har været med i firmaet siden 2007, overtog.

Find tryghed i vores profesionelle bedemænd

Før du mødes med bedemanden første gang
Bülow Begravelsesforretning er din lokale bedemand i og omkring Holstebro. Altså kører vi ud til dødsfald i området og kan rådgive, vejlede og hjælpe omkring de opgaver, der uløseligt følger med et dødsfald.

Vi anbefaler altid, at du ringer til os, før du møder op i vores forretning i Holstebro. Vi tager altid telefonen – hele døgnet, også aften og weekend – og når vi har aftalt tid til et møde, tager vi en indledende snak. Før vi mødes første gang, er det en god idé, at du har styr på følgende:

– Afdødes CPR-nummer og personlige oplysninger
– Min sidste vilje, hvis afdøde har udfyldt sådan en
– Tøj og linned til kisten
– Smykker og personlige effekter, ligeledes til kisten

Hjælp til begravelse og bisættelse i Holstebro og omegn
Hos Bülow Begravelsesforretning kan vi hjælpe med alt, der vedrører et dødsfald, lige fra papirarbejdet til tilrettelæggelsen af bisættelse eller begravelse i Holstebro og omegn. Uanset om du ønsker en kirkelig eller borgerlig højtidelighed, har vi helt styr på eventuelle lokale skikke, lige som vi også kan hjælpe med at lave en aftale med den kirke, du ønsker, hjælper med bestilling af blomster til kirken, til kistepynt mv. Oplever du et dødsfald i udlandet, kan vi også stå til rådighed.

Valg af urne eller kiste
Der er mange valg, der skal træffes i forbindelse med et dødsfald, og et af dem er, hvilken kiste eller urne du ønsker. Måske har afdøde udtrykt sine ønsker i sin sidste vilje, eller også er det dig, der skal tage stilling. Uanset, så har vi et bredt udvalg af kister fra Tommerup Heilskov og urner i forskellige stilarter, materialer og prisklasser.

Find bedemanden i Holstebro

Du finder vores begravelsesforretning centralt i Holstebro. Ring til os for at lave en aftale – vi tager telefonen hele døgnet.

Her finder du os:
Danmarksgade 2
7500 Holstebro