Videbæk og Spjald

Bülows begravelsesforretning i Videbæk og Spjald

Bülow Begravelsesforretning ved Marianne Bülow er din lokale bedemand i Videbæk/Spjald og omegn. Det betyder, at vi kører ud til dødsfald i omegnsbyerne og naturligvis også i selve Videbæk og Spjald. Vi rådgiver, vejleder og hjælper med de opgaver, der uundgåeligt følger et dødsfald.

Din lokale bedemand i Videbæk/Spjald og omegn

Den store mængde praktik, der følger med et dødsfald, kan virke overvældende, når man har mistet en, man holder af. Men du behøver heldigvis ikke stå alene med det. Hos Bülow Begravelse kan vi hjælpe med alt, lige fra det relevante papirarbejde til tilrettelæggelsen og planlægningen af en bisættelse eller begravelse i Videbæk/Spjald. Uanset om du ønsker en kirkelig eller borgerlig handling, kan du med ro i sindet overlade det til os. Lige som du trygt kan lade dig rådgive og vejlede af os. Hos Bülow Begravelse sætter vi personlighed og nærvær højt og garanterer et omsorgsfuldt rum – og det er vores fornemste opgave at fungere som din støtte i en svær tid.

Stort lokalkendskab i Videbæk/Spjald
Hos Bülows Begravelsesforretning har vi et stort lokalkendskab i Videbæk/Spjald og er derfor fortrolige med eventuelle lokale skikke. Derudover har vi alle forudsætninger for at lave en aftale med præcis den kirke, du ønsker, med en specifik præst – enten efter dit ønske, eller hvis afdøde har udfyldt Min sidste vilje. Ønsker du hjælp til bestilling af blomster til pynt af kirke eller kiste, kan vi også være behjælpelige her, ligesom vi kan hjælpe med at facilitere kontakt til steder, hvor der kan afholdes en eventuel mindehøjtidelighed efter ceremonien.

Pris for Bülow Begravelsesforretning 
Prisen for en bedemands ydelser varierer meget og afhænger ofte af, hvilke ekstra ydelser og produkter du tilvælger. En kiste er f.eks. ikke bare en kiste, og prisen for en sådan kan variere meget. Der er også forskel på prisen på en urne og en kiste. Gå gerne ind og se vores udvalg – alle vores kister leveres af Tommerup Heilskov, og vores urner fås i forskellige materialer og stilarter.

Hos Bülow Begravelsesforretning gør vi meget ud af at holde vores priser gennemsigtige og gør kun brug af særtillæg i de tilfælde, det er påkrævet. I givet fald sørger vi for at oplyse det på forhånd. Alle vores priser er inkl. moms, og vi arbejder hverken med skjulte tillæg eller ekstrabetaling for aften-/weekendarbejde.

Den endelige pris på ceremonien baseres på, hvad du ønsker at få vores hjælp til. Valg af kiste/urne, eventuelle blomster til kirken og kisten, dødsannonce, gravsten, mindesammenkomst mm. har desuden også indvirkning på prisen. Du kan læse mere om vores priser her.

Find bedemanden i Videbæk og Spjald

Kontakt os gerne på telefon 97 23 13 44 ved behov for en lokal bedemand i Videbæk/Spjald og omegn. Vi svarer telefonen hele døgnet. Under vores telefoniske samtale aftaler vi et tidspunkt, der passer dig bedst for en samtale. Denne kan alt efter ønske afholdes hos os eller hjemme hos dig.